Persondata

 

Hvem er Klinik Sind og Krop. v/ Ivan Skafte-Bundgaard

Webstedsadresse er: https://sindogkrop.dk

Telefon: +45 2346 0155

Email: info@sindogkrop.dk

Vingetoften 74

2730 Herlev

 

Persondatapolitik hos Klinik Sind og Krop

Jeg indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for mig, og jeg vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Klinik Sind og Krop.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg altid alle relevante lovbestemmelser.

Jeg vil kun opbevare dine persondata, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger jeg indsamler

Hvis du ønsker at kontakte mig via brug af kontaktformularen under kontaktsiden, har jeg brug for at indsamle visse persondata for at kunne svare tilbage på din henvendelse. Hvis du vælger at foretage en booking via mit bookingsystem (onlinebooq), så har jeg også her brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre bookingen.

Jeg kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Klinik Sind og Krop indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Kontakter mig via kontaktformularen
  • Gennemfører en booking

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https://www.sindogkrop.dk, CVR-nr 41755067, Vingetoften 74, 2730 Herlev.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og e-mail indhenter jeg for at besvare på din henvendelse via kontaktsiden.

Når du betaler for en behandling, indsamler jeg dit navn, mobil nr. eller konto nr. hvis du foretager en bankoverførsel. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalings- afvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af en ydelse, vil du desværre ikke have mulighed for at købe ydelsen af mig på mit online bookingsystem.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 60 måneder efter, at du har modtaget din ydelse (jf. bogføringsloven).

Denne side bruger cookies. For at fortsætte skal du acceptere brugen af cookies.